En sak som jag stör mig på!

En sak som jag stör mig på är när folk som är på gymmet bara sitter och tar plats! Alltså, de gör liksom ingenting, de bara sitter och chillar typ?? Fattar liksom inte ens varför man går till gymmet då? 

Oftast så är ju detta inget som påverkar mig och min träning (tack och lov!) men ibland och då börjar det fan koka inom mig och idag var det värre än någonsin. Jag ser en man som sitter vid/på maskinen jag skulle använda och pratar med en som jobbar där (det blir jag typ ännu mer irriterad på, när de som jobbar på gymmet sitter och pratar med de som tränar som om det vore en samtals grupp typ?!) så jag går fram och frågar ifall han använder masiken eller om jag kan använda den. Han svarar att han använder den och bara hade tagit en paus men att han snart skulle vara klar. Okej, tänkte jag, då går jag väl och gör något annat medan jag väntar... 

Den väntan blev lång för han använde aldrig maskinen utan fortsatte sitta och snacka skit med personalen??!??!?! FATTAR NI ELLER?!?!?! Jag blev så jäkla arg, men eftersom att jag är en mes så kände jag inte riktigt för att gå dit igen. Han såg ganska läskig ut dessutom, som en sådan som har torped vänner eller kan komma och röva bort mig. Jag gick istället bara där ifrån och slängde en arg blick mot dem. Så jävla irriterande! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0