Välkommen



Egentligen borde jag sitta och jobba så att svetten yr men efter att ha suttit och väntat i närmare hundra år på att bli inloggad och slutligen behöva byta både dator och klassrum för att logga in känner jag hur hela min arbetslust sögs ur mig. Halva lektionen har ändå gått och jag har nationella efter, borde förbereda mig mentalt.

Jag känner att jag nu skriver mest för att slippa jobba (hehe) men må så va, det är enbart jag som tar skada.
Istället för att jobba går mina tankar åt hur jag ska få ihop mitt liv, mina måsten och min tid efter att jag har slutat skolan idag. Slutar kring 20 över två och måste då på stan en sväng i den bästa av världar, sedan måste jag hem, duscha, måla naglarna (känner mig naken, rädd, exposed) samt klä mig och annat fix och vara klar kring klockslaget 6. 4 och en halv timma ungefär alltså...detta kan bli intressant.


Kommentarer
Postat av: Clara

Jag kommer missa dig, vad tråkigt. Jag har skolavslutning 13 juni och åker dagen efter till Hultsfredsfestivalen, så jag är inte hemma förrän den 18e. Vi får helt enkelt planera ihop en tjejhelg i London! :D Berätta! Var i London kommer du bo (säger väl i och för sig inte så mycket för mig)? Vad är det för familj? Vad är det för skola du ska gå? Så nyfiken!

2012-05-11 @ 19:59:31
URL: http://skapaellerattgapa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0