Morsdag!

Min morsdag har jag inte spenderat med min älskade mor konstigt nog. Anledningen är att hon befann sig hos sin mor. Men det var lika så bra, för om jag ska ha minsta lilla chans att ändra hudfärg en liten aning innan sommarlovet så behöver jag all soltid jag kan få. Så med andra ord har jag spenderat min dag i solen ihopp om att komma lite närmare brunheten. 


Sen for jag iväg till Albins mamma istället när min mamma inte ville komma hem, måste ju få fika någonstans, haha. Min egna moder gav jag en låtsas blombukett i brist på annat, med de finaste låtsas blommor jag kunde hitta.
Så fin var den! (sen antar jag att jag fick lite extra charmpoäng för min fantasi och inlevelse, hehe)

Annars så spenderades min gårdag framför massa mat, lite kubb och sedan eurovision song contest. Är väl egentligen inget super fan av melodifestivalen men det har som blivit en tradition och traditionen tycker jag om och blir därför supertaggad. Viftade (eller ännu mer vevade) med armarna i luften som om jag trodde att jag var en helikopter för varje höga poäng som Loreen fick och när hon väl vann var det inte långt ifrån att jag lyfte från soffan för att jag vevade så mycket. Så jävla glad!! Nu hoppas jag bara som en idiot att vi kan lyckas få tag i några biljetter till nästa år, hela våran trupp. Det vore så kul!!!! 

Sen for jag ut med Albin i bilen. Äntligen! Har väntat som en galning efter att få åka med han och nu blev det av. Det roligaste var när vi passerade en gigantiskt hög med sågspån som såg ut som ökenberg. Nästan så jag trodde att vi omedvetet råkat teleportera oss till öknen. Haha.

Och nu blev det ett förbannat långt inlägg... ursäkta ursäkta. Den som orkar läsa hela kan få en morot. Nu ska jag sova. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: jåsse

ge mig moroten!!

2012-05-28 @ 00:10:42
URL: http://norrlandsstjarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0