Jobb, jobb och ännu mer jobb

Efter att ha stannat minst en timma extra efter skolan varje dag denna vecka utom måndag känner jag mig minst sagt utarbetad. Jag förstår inte att jag ens göra detta frivilligt. Inte för att jag har då mycket till val, skulle jag inte stanna efter skolan skulle jag behöva plugga på helgen och det känns ännu värre. 

Har iallafall lyckats röja undan en hel del under veckans lopp. Har lyckats skriva en novell som fick mammas blod att frysa av skräck. Okej, liten överdrift men den skulle vara hemsk och lite obehag lyckades jag nog få henne att känna (låter det som). Så det känns bra.

Annars så rullar min hjärna inte helt otippat runt och försöker förså hur nära det är tills jag far och försöker hitta sätt att hantera alla tankar och känslor. Men det orkar jag inte gå in på nu, skulle bli för långt inlägg. Men förbered er på ett sådant inlägg senare. 

I skrivande stund sitter jag och väntar på mat, min mage bokstavligt skriker utav hunger så lite mat skulle sitta fint. Sen sitter jag även och funderar hur jag ska göra ikväll, halva jag vill göra något och halva jag känner mig så förbannat slut efter veckan att jag helt enkelt bara vill dö i min säng framför one tree hill eller liknade. Får se hur det slutar. 

Men trots trötthet är jag varken tillåten att vila eller ligga på latsidan. Jag har ett rum som är fyllt tuill bredden med damm som ser ytterst äckligt ut och därför bör städas rätt omgående. På återseende!
Typ såhär... 

Ursäkta förresten för ett sådant långt inlägg. Jag måste börja skriva lite oftare så att inläggen blir fler och kortare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0