Träningsverk..

Idag när jag vaknade kunde jag knappt röra en enda muskel kändes det som. Först trodde jag att jag hade sovit cp eller något, men sen förstod jag att det såklart var träningsverk från snowboardåkningen igår. Jag har aldrig förstått att man kan få träningsverk av det men alltså varje jävla år efter mitt första åk är jag körd! Har ont i armar, rumpa och mage/midja/rygg främst. Det är ju också konstigt, man kunde ju tro att benen skulle vara mest drabbade men icket. 

Idag har jag varit uppe tidigt igen. Vi skulle nämligen fara förbi farmor och farfars hus en sista gång (för min del) för att se om det är något mer som jag vill ha. Huset kommer ju mest troligt vara sålt när jag flyttar hem så då är ju allt borta. Lite saker hittade jag ändå som jag kanske kan vilja använda, hittade även en massa papper från typ 1918 eller något med brev och sånt från när min gammel farfar och gammel gammel farfar levde och så. HUR kul som helst! Jag tycker verkligen att sånt är jätte kul. Så nu har jag lärt mig vad massa gamla släktingar till mig heter, det kan vara bra att veta när jag vill bli mamma och ska komma på namn till mina barn, tycker nämligen att släkt namn är väldigt fint! Får jag en dotter kommer hon mest troligt få heta Maria i mellannamn för det gör jag, farmor, mormor och mamma heter Maria och ja.. det är nog mer än så också tror jag, så Maria är givet! 

Iallafall, tillbaka till handlingen. Efter att vi varit klart där for vi till graven och sedan for jag och mamma för att hitta skor till mig. Det gick inte bra... så vi handlade mat istället och nu är jag hemma och väntar på att klockan ska bli fem för då ska vi på julmiddag med mina kusiner och några tremeningar. Det brukade förut vara julfrukost men nu på senare år verkar det ha blivit julmiddag av det hela. Funkar det med!

Hittade den här bilden på mig och mina snowboardkompisar, höhö, från förra fredagen. Det tog mig en vecka att våga kolla på vimmelbilderna för jag var så jäkla rädd för hur jag skulle se ut.. men med Elin vid min sida gick det bra och det var inte riktigt så hemskt som jag minns det och det var ju tur det! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0