Frusna fötter och Emils pappa!

Mina fötter känns som isbitar och jag skämtar inte! Jag kommer aldrig, aldrig aldrig aldrig att förstå varför de stänger av värmen!! Sen blir det ju inte bättre av att alla fönster bara har ett glas = nästan samma som om fönstret skulle vara öppet! Ni hör ju hur det låter?? Jag kommer frysa ihjäl här och om jag skulle överleva de ca 2 veckorna tills jag kommer hem till norrland så kommer det nog att kännas som sommar där!

Detta duger inte! Jag ska springa till cpgatan men inte för att leta julklappar till min familj eller något sådant, nej! Det första jag letar efter är ett par tofflor eller liknande till mig själv för såhär kan jag verkligen inte ha det längre! Jag tror seriöst på det jag skrev tidigare att detta är anledningen till att jag aldrig blir frisk. För det lärde jag mig när jag var liten av Emils pappa Anton: "Huvudsaken en håller sig torr om fötterna". Men nu är ju visserligen inte mina fötter blöta men jag tror att det hänger ihop iallafall. Han är en bra lärare, Emils pappa, även fast han är ganska arg... 

(konstigt att det inte fanns någon bild på bara honom..)

Fast jag kom på nu att egentligen är det nog inte Emils pappa som säger det.. det är nog Alfred eller Emil själv när jag tänker efter. Emils pappa satt bara fast i fönstret i dasset när det regnade. Så det är Alfred och Emil som är bra lärare. Rätt ska vara rätt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0