10 dagar till vi dör

HJÄLP! 10 dagar kvar att leva..... 

Okej, jag skojar. Riktigt så rädd är jag inte, fast helt lugn är jag inte heller utan de gånger jag faktiskt tänker "tänk om" så blir jag livrädd, hehe. Det är väl bara att vänta och se, dör vi så dör vi och då finns det inte mycket att göra åt det. 

Fast nu ska jag inte vara sån, jag ska prata om något roligt istället. Inte för att jag egentligen har något vidare kul att berätta egentligen... mitt liv är inte så roligt just nu. Det handlar om 4 saker. 1) att jag fryser 2) julklappar/julafton/julkalender 3) att jag har fått ännu mer finnar... 4) och att jag fryser igen.  Inte riktigt något att hänga i julgranen (ser ni, jul igen..)

Så jag vet inte riktigt vad jag kan berätta.... fan vilket onödigt inlägg detta blev. Fast nu kom jag faktiskt på en sak jag kan berätta! Det är lite pinsamt egentligen, men någon gång ska det väl erkännas. I lördags fick jag veta att absolut vodka är från Sverige.. så fram tills i lördags har jag gått runt och trott att det var ryskt eller något, jag har visserligen tänkt på att "absolut" är ett svenskt ord men jag har ändå inte riktigt kunnat koppla det. Så det kändes lite pinsamt "So, you are from Sweden but you don't know that Absolut Vodka is swedish?" hehe... vad är det man brukar säga, Man lär sig något nytt varje dag? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0