Hej igen bloggen!

Godmorgon, som ni säkert har märkt har det stått lite stilla här (Nähä?!) I ungeför en månad har jag hållt mig borta, tappade helt enkelt sugen, inspirationen samt att jag hade så mycket annat att göra. Sen vaknade jag imorse och kände att nog vore det lite kul att blogga ändå. Hade tänkt försöka mig på att göra en ny design bara för att starta om liksom. Men inte nu isåfall.
Tvivlar dock på att denna blogglust kommer hålla i sig så jag lämnar det öppet sen ser vi vad som händer. Tills vidare kan jag ju visa lite bilder på vad jag har gjort under tiden jag hållit mig undangömd. Dock är min kamera på villovägar efter igårkväll är jag rädd...fan. Så det får bli mobilen istället.
Jag har spelat massa drawfree, här är två mästerverk. Den ena bättre än den andra, hehe.
Åt våfflor med glass (ser ut som bajs) till frukost på våffeldagen framför kungfu panda 2 (KUNG!) men Albin.
Månadens bedrift (?) blev äntligen klar med min halsduk efter att ha lekt farmor och stickat sen i julas. Världsskön!!!
Aprilbusat om att Elin tagit körkort och firade det med roadtrip till Stockholm (vet dock ej hur bra det gick för det skämtet)
Sett min klass dansa.
Och sist men inte minst så spräckte jag mina byxor på stan...!!! tack och lov inne på suntan och ännu mer tack och lov att Sofie råkade ha ett extra par med sig, vem har det? Men det var kul, det fick mig att inse att jag kanske borde ta tag i träningen lite mer kanske?


Det var väl vad jag lyckats fånga på bild under den här tiden. Nu ska jag sova en stund till och försöka piggna till lite, mår inte helt okej efter igår men det tar sig. Lite sömn och slutligen en liten matbit så ska jag nog må prima!

Hoppas ni mår bra ni med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0