If only you now what you've done

Låt oss jubla! 2 inlägg på samma dag för första gången på hur länge sen som helst! Way to go!

Borde iallafall snart vandra in i duschen om jag ska lyckas äta och även hinna med bussen till Byske, men det ska nog gå bra. Duschen har ju aldrig varit en fiende sen jag var typ 7år (för då var verkligen det värsta tänkbara att duscha i mina ögon, värsta man kunde göra!) Så det ska nog gå bra, om jag bara kan slita mig från datorn där det händer såååå mycket intressant, haha. Dagens mission.

Var verkligen förbannat snygg förr.....herrejävlar alltså! Tur att jag med handen på hjärtat kan säga att det där inte var igår!

Men faktiskt, hur jag än må ha sett ut så tycker jag att bilder från förr är riktigt kul att kolla på, som dessa till exempel som togs för typ ett år sedan (!!) det blir ju som en liten resa tillbaks i tiden till då bilderna togs, och det är ju faktiskt lite kul! Så prisa gamla bilder alltså! Och sånna finns det gott om på denna dator!

Kommentarer
Postat av: en snygg beundrare

men asså, liksom, shit, ingen bild alls typ? men hallåw, kan du typ inte liksom ta en bild som? asså, typ tvinga han att vara med på en bild eller nått?

2011-02-05 @ 16:32:33
URL: http://generalpancake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0