Dag 17 - Mitt favoritminne

Men houlalalaa.. hur ska jag kunna bestämma ett minne som mitt favorit?? omöjligt fall.. men jag tänker berätta om ett minne som jag gillar starkt!

Det var när jag var ungefär 4,5 år. Jag äälskade Rasmus på luffen som en tok då! och då ville min pappa storglända i rollen som pappa och beslutade att ge mig en upplevelse, ett äventyr, ett minne som jag sent skulle glömma. Han och jag skulle leka Rasmus på luffen en dag och luffa runt i Bergsbyn, bara på kul!
Så han letade reda på kläder som fick honom att likna paradis Oskar, och jag fick ta på mig så Rasmus aktiga kläder som möjligt. Sen sprang pappa ut i skogen tidigt på morgonen och gömde sig lite lagom svårt. Sen fick jag traska efter, hitta honom, där åt vi frukost tillsammans i skogen och sen vandrade vi runt, men munspel och pappersdragspel och våra ljuva röster som instrument så charmade vi byxorna av varenda människa som var bosatt i Bergsbyn. Lite godis och pengar fick jag även och pappa, han fick väl helt enkelt skämmas lite, men var nog mest glad för att jag var glad.


Vad säger du pappa, favorit i repris?  njaae tveksamt, men kul var det!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket underbart minne. Tänk så mycket Astrid Lindgrens alla sagor har betytt. =)

2010-12-22 @ 03:36:13
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0