Dag 03 - Mina föräldrar

Jahapp, är trött som smet men vi kör detta lite snabbt då.
Låt mig presentera the reson why I am me. (patetiskt försök att låta..ja, gud vet vad jag ville låta..wellwell)

Up first:
Min Moder, även kallad Maria.
(det må vara en minst sagt onormal bild, men det är den enda jag har och ja, vad ska jag säga. Det är min mamma oavsett vilka grimaser hon gör!)
Från början tillhörde hon det inte alltför ovanliga släktet Andersson, dadadadaaam. Tänka sig, jag hade kunnat vara en Rebecka Andersson..hm. Wellwell. Back to subject, dvs MAMMA. Vad ska man säga mer om henne, jag kan för alla slags dampattacker på henne, hon kan ge mig alla olika cancersjukdomar på samma gång och även ge mig sjukdomarna förbannad, mordisk och sist men inte minst kriminell..
Men trots alla obehagliga smittor och sjukdomar hon medför är hon trots allt rätt bra att ha, oftast!♥

Aaaand, Last but not least:
Min fader, även kallad pappa.
(tänk bort mitt hår så har ni en ganska utmärkt bild på honom, ni kan även vända smilet uppochner. Haha. Samma gäller med denna bild, att det är den enda jag har på honom!)
Här har ni en pure Wallgrenare! TADAAM! Utöver pappa så är hans namn Anders "Kinge" Wallgren. Stiligt!.. eller nja. Finns då en trevlig historia bakom smeknamnet Kinge. Kortfattat:
När pappa var liten fanns det en bra fotbollsspelare vid namn Andy King. Sen var det så att pappa var rätt bra i fotboll han med, så helt enkelt så döptes han i Andy Kings ära och vart därmed Kinge och det har han varit sen dess!
Faktum är att han kallas så mycket för Kinge att jag ägnade mycket tid när jag var liten åt att fundera på om min pappa hette Anders eller Kinge...nu har jag svaret som i en liten ask och behöver inte fundera mer på den saken!

Annars så är min pappa...ja, kan inte riktigt sätta fingret på vad han är, när han får sina infall så undrar jag ibland om han kommer från en annan planet, så illa är det! Men det är bara underhållning på dina villkor för mig och mina bröder!
Pappa har även uppfostrat mig i fotbollens religon, så man kan helt enkelt säga att han lärde mig att sparka boll och alla fotbollens regler innan jag kunde prata. Så är det, och det var allt om min pappa!♥


Så, det var då allt om mina föräldrar, tackar dom djupt för att jag finns! Tack Tack för det!
Nu är det iallafall hög tid för mig att sova och hoppas att jag vaknar på bättre humör än jag gjorde idag, för det var rent illa alltså! Så jag ska puffa till kuddarna lite extra och hoppas att det hjälper, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0