11/1-2015 Jelly bean pool

Fortsättning. 

Efter att vi kollat klart på alla vattenfall och fina stenar och träd så åkte vi och plockade upp en vän till Corey som bor där, så hon tog med oss till lite olika ställen, bland annat Jelly bean pool som helt enkelt är typ en sjö? Nja inte riktigt men som ett vattenhål mitt i skogen. Supercoolt och fint! ...även om det hade varit bättre om vattnet hade varit blått istället för brunt... 

Fanns inte jättemånga bilder, men ni förstår ungefär iallafall.

Sen åkte vi och kollade på lite mer fina vyer över skogen! 
Ser ni vattnet? Det var där vi badade 

Nu ser ni helt klart! Haha 
Sen fortsatte vår fantastiska djurlycka! Vi fick se en... Leguan? Vet faktiskt inte vad de heter.. Men en stor ödla. Och madelaine som bott här hela sitt liv har aldrig sett en i det vilda och vi lyckades få se en! Vi har verkligen lite tur alltså.

Wow. Jag tyckte den var rätt stor men tydligen så var denna rätt liten då den visst kan bli mer än dubbelt så Stor! 
Sist men inte minst fick vi se en av Australiens äldsta broar (om jag minns rätt?) - Lennox bridge. Även denna var placerad blad träd och grönska och var slående vackert! (Tyvärr vandaliserat med massa FUL graffiti...) Men fin och stor var den ändå! Stod dock ej hur gammal den var.. Men men. 
Tänk vad folk kunde/kan bygga alltså! Wow.

Efter allt detta så åkte vi hem till Mel och hennes fantastiskt gästvänliga mamma där vi fick låna duschen (hallelujah!) och fick sedan delta i ett hejdundrande pizzaparty med typ halva deras släkt och vänner och grannar. 6 olika nationaliter runt ett bort med Massa olika pizzor och trots att vi drog ner medelåldern rätt rejält (haha) så var det väldigt trevligt! Men eftersom vi hade en bra bit att köra tillbaka så slutade festligheterna för oss runt 10 då vi rullade hemmåt, nöjda med våran dag! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0