Wizard of Oz

Denna söndag har jag spenderat i en biosalong vilket jag tycker är ett bra sätt en regning söndag som denna. Och anledningen att vi tog det under dagen var så simpelt som att jag jobbar ikväll. 

Vi såg Oz great and powerful. Jag hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig då jag inte hade någon aning om vad den handlade om trots att jag var och lyssnade på Zach och den andra producenten (skyller på att jag hamnade för långt bort för att höra exakt vad de sa) men den var faktiskt bra! Inte egentligen min favorit typ av film fast ändå. Det är lite svårt att förklara det där, för halva jag älskar konstiga fantasi filmer (kommer inte på vad de kallas och orkar inte kolla upp det, men ni fattar ändå hoppas jag) och andra halvan tycker att det blir för overkligt för att det ska passa mig. Fast, nu ska jag rätta mig själv, egentligen är det nog så att jag tycker om filmerna MEN det är aldrig de första filmerna jag väljer att se. Ja, så är det tror jag. Att om jag ska se en film så skulle jag aldrig säga "Jag vill se Avatar" (till exempel) men om det skulle bli så att jag såg den ändå så skulle jag ändå tycka om den. Hoppas ni förstår. 

IALLAFALL, när vi satt och kollade på filmen så upptäckte jag något, kvinnan som spelade den goda häxan, henne kände jag igen och jag förstod varifrån så jag var tvungen att kolla om mina misstankar stämde när jag kom hem, och mycket riktigt, det var hon som spelade April i Lassie!


Se själva! Okej, man såg inte jätte bra. Men det är hon. 

Jag tycker iallafall att det är jätte kul att upptäcka sånt här. Jag minns tillexempel för några år sedan när jag och Sofia kollade på The Goonies. Har ni sett den? Det var min favorit film när jag var typ 11 år, jag och Jonas såg den varje fredag. IALLAFALL, nu såg jag den med Sofia istället för Jonas och Sofia säger "Jag känner igen Mikey från någonstans" då inser jag att jag också gör det. Så vi sitter och funderar utan resultat och går sedan och steker pannkakor (när filmen var slut såklart) Detta var under den sommaren då vi åt pannkakor till frukost, lunch och middag för vi hade just lärt oss att steka dem själva. Efter pannkakorna så bestämde vi oss att se Sagan om ringen, då ser vi det. SAM! Sam är samma person som Mikey! 


När jag letade reda på Sam/Mikey bilderna hittade jag även att Mikeys storebror, Brandon, är samma person som "Bates" i filmen into the blue som också var min favorit film när jag var ca 11 och som jag och Jonas såg de fredagarna som vi inte orkade se på The Goonies (eller ja, döskallegänget som den heter på svenska) 

Nu blev det här det längsta inlägget på så länge jag kan minnas, och jag minns ganska bra, det har jag ärvt efter min fader. Men det gör inget för mig, att inlägget blev långt menar jag (inte för att det gör något att jag minns bra heller) för jag hade kul när jag skrev det, jag hoppas bara att det finns någon själ där ute som tyckte att det var lika kul att läsa. Hehe. Adios! 



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0