Två vita rosor

Jag har haft en jätte bra söndag. Jag mötte upp Christin i Covent garden och kikade lite i olika affärer och pratade om allt vi missat sedan december (!!) Vid 6 mötte vi upp en hel massa andra tjejer (samt två killar) och for och åt på en italiens restaurang vilket var otroligt trevligt och innan vi visste ordet av hade tre timmar passerat och det blev dags för alla att dra sig hemåt. 

Nu ligger jag här och är otroligt trött men super nöjd med min helg. Den har verkligen varit grym och jag känner för första gången sedan jag kom tillbaka att jag påriktigt är glad att vara i London igen och hur jobbigt det kommer vara att flytta hem om 4 månader... Hoppas ni alla har haft en jätte bra helg ni med och är lika glada och nöjda med tillvaron som jag är. Sov så gott så hörs vi imorgon! 
Hehe, det var lite roligt när jag packade väskan (brukar ta med mig Harry Potter så jag kan läsa på bussen annars är det lätt hänt att jag glömmer läsa) så hittade jag två vita rosor i väskan ???!? Stod i ca 2 sekunder och tänkte så det knakade tills jag kom ihåg hur de hamnat där. När jag hade satt mig i bilen som skulle ta oss till casinot och väntade på alla andra så kom det en kille och slängde dem i mitt knä och sa "for you beautiful!" försökte protestera för jag ville inte ha dem men det gick inte. Nu ligger de och ruttnar i mitt fönster. Stackars rosor.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0