Saltgurkefingrar

Nu är jag hemma efter en, enlig mig, bra och kul arbetsdag. Jag hoppas att jag kommer få jobba så mycket som möjligt. För det var även ett bra sätt att fördriva tiden, så låt oss hålla tummarna att jag får jobba mer. 

Nu har jag ätit glass... alltså jag har ett problem... jag måste nog söka hjälp, det kan inte vara normalt att vilja ha/behöva glass så ofta som jag..särskilt när det dessutom är kallt ute?? Det var gott iallafall, men jag måste behärska mig och lära mig att kontrollera mina behov. 

Mina fingrar luktar förövrigt saltgurka för jag har en ny hudkräm som luktar saltgurka. Jag tycker att saltgurka luktar så himla gott!! Ok, jag vet att det låter helt stört men det luktar så sjuuuukt gott! Dock tycker jag inte om att äta saltgurkor men att lukta på dem... ja tack! Så ni kan ju tro att jag blev glad (och förvånad) när jag hittade hudkrämen som luktade saltgurka på cp gatan. Underskatta inte cp gatan alltså, där kan man hitta det mesta! 

Okej, nu har jag skojat färdigt. Jag tycker inte att saltgurka luktar gott och jag har inte köpt en hudkräm som luktar saltgurka. Usch! Nej, anledningen att mina fingrar luktar saltgurka är för att jag hackat saltgurka idag. Så spännande var det, men lite mer normalt än att jag smörjer in mig i saltgurkehudkräm... haha! 



Åh, Felix! Jag saknar Felix tomatketchup väldigt ofta här i London. Felix saltgurka skulle jag nog också sakna, om jag tyckte om saltgurka vill säga.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0