Nu är det nog!

Sist jag skrev var jag arg för att min årsresumé hade försvunnit. Nu är jag arg för att jag fick tillbaka den och gjorde klart den men nu går den inte att publicera?? Fan det värsta jag har varit med om. Hur kan det bli så?? Det är ju inte heller så att jag har loggats ut för det är så det brukar kunna bli om saker jag skrivit har försvunnit men så har det inte varit heller. Detta är fan ett mysterium alltså och jag är så jäkla arg! 

SÅ NEJ, Ni får ingen utvärdering från mig! Jag har flyttat till London, lekt med mina barn, festat, träffat nytt folk och nya vänner, saknat mina gamla vänner och min familj, rest hem ett par gånger och sedan åkt tillbaka, suttit på flytplatser och lärt mig att säga "skål" på tyska (PROOOOOST!). Så, det får fan räcka. 

Nu är jag sur. Och jag är ledsen, för i morgon åker jag tillbaka och det vill jag inte. Tur att jag ska få träffa Linda direkt, då känns det lite bättre iallafall. Nu ska jag fara och träffa Jesper och Angelica så kanske jag blir lite gladare och sedan får jag sova med Albin. 

Ha en bra kväll / En irriterad Rebecka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0