Jobb och nyårslöften!

Godmorgon, nu är det dags att jobba, jag väntar bara på att barnen ska vakna- alternativt att jag väcker dem om 10-15 min. Jag är så fruktansvärt trött så jag minns nog faktiskt inte när jag senast var såhär trött! Kunde verkligen inte somna igår trots att jag var jätte trött, när jag sedan väl lyckats somna så vaknade jag någon gång runt 3-4 tror jag och kunde inte somna om då heller... och inte blev det bättre av att min jacka (med luva) såg ut som döden i ett hörn eller något sånt. Jag har bestämt mig att hänga min jacka någon annanstans från och med nu! När väckarklockan till slut ringde så var jag tröttare än tröttast, trots att jag redan var halvvaken sedan 5 minuter tillbaka... suck. Tur att jag kan sova när barnen är på plats i skolan! 

Annars så är det ju ett nytt år nu (VA?!) och nu när vardagen börjar igen så har jag tänkt att verkligen, för en gångs skull, försöka ta tag i mina "nyårslöften" (tror att det betyder otur att kalla dem för nyårslöften eftersom jag aldrig håller dem) mitt första och absolut viktigaste är: BLI SNYGG! Det innebär att jag varje vecka ska lägga undan en del pengar som sedan någon gång i april, om det går som jag vill, ska gå till en operation lagom till min födelsedag. Jag har nämligen förstått att jag inte kommer kunna ändra på mina gener på något annat vis så nu blir det att ta till med sista alternativet. Jag har funderat över det här länge och även bestämt vad som kommer prioriteras först men det tänker jag hålla hemligt här i bloggen tills dagen D är närmare. 
 
Ok, självklart skojar jag. Förstår faktiskt inte hur jag kan tycka att det är "kul" att skriva sådär, jag vet ju ändå att ingen tror det. Nåja, ett dåligt skämt var det iallafall. Jag kommer självklart inte att skönhets operera mig! Det handlar om träning och vad jag äter såklart, och lite annat som har att göra om att ta hand om sig själv för att göra det bäst av vad gud (eller mina föräldrar) gav mig. Mycket billigare och mycket bättre. Lycka till mig själv (för hundrade gången..)
Sen finns det även en födelsedag för bruden ovan redan i helgen (!) att planera och se framemot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0