Jag och min blogg

Tredje inlägget i rad som jag börjar med "Jag och.." BINGO! Fast... då kanske man ska ha fem i rad? Jag har aldrig riktigt lärt mig bingo, men det behöver jag ju faktiskt inte kunna förrän jag blir pensionär för det är pensionärer som spelar det mest i min bild av bingo. Undrar om pensionärerna vinner något kul förresten? Eller om det bara är virkade dukar och sånt. Isåfall kommer jag inte att spela bingo när jag är gammal tant för jag är inte så intresserad av att vinna dukar. Fast det såklart, om alla mina tant vänner spelar är det ju tråkigt om jag sitter ensam i ett hörn och surar för att jag inte vill vinna en duk. 

NÅJA, nog om bingo! Detta inlägget ska ju faktiskt handla om mig och min blogg (enligt rubriken) Som ni säkert märker så går det inte så vidare bra för mig och min blogg just nu, jag känner inte att jag har något att skriva och då slutar det precis som mina två (tre) senaste inlägg - långa inlägg fulla med skit. 

Detta kommer sig av att jag desperat försöker hitta något kul att blogga om, eller något att blogga om överhuvudtaget, och hittar t ex en bild och sedan börjar jag skriva och låter fingrarna vandra fritt över tangentbordet utan att riktigt ta notis av vad som skrivs i hopp om att det ska bli något bra. 

Jag vet inte vilka åsiker ni alla har om dessa inlägg, det spelar visserligen ingen roll, jag ville egentligen bara säga att jag inte riktigt har något att blogga om, så ni slipper vandra i ovisshet, och att jag hoppas att det ska ändras för jag saknar att ha blogglust!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0