Ett nyårslöfte

- Bli mer engagerad/ta mer initiativ


Jag vet inte riktigt om det blev rätt ordval för jag kan inte riktigt hitta något som passar in så jag ska försöka förklara vad jag menar. 

En sak som jag länge har irriterat mig på hos mig själv är hur jag ibland kan visa så lite engagemang och ta så få initiativ vad det gäller människor runt omkring mig. Jag är tillexempel väldigt dålig på att kontakta människor, inte för att jag inte vill eller inte tycker om dem, jag kommer som bara inte på ideén. Det är självklart inte alltid så men jag känner att det blir mer och mer, jag blir som för lat på något sätt och litar på att andra ska kontakta mig och det tycker jag känns jätte hemskt att jag håller på att bli sådan eftersom att när jag var liten (då var jag jätte duktig på att arrangera och komma på saker med kompisar) då tyckte jag att det var jätte irriterande med människor som var på det sättet som jag själv nu känner att jag håller på att bli! Jag vet som sagt inte varför, det är som att jag inte riktigt orkar. Jag vill, men jag orkar som inte. Jag litar på att andra tar kontakt med mig och det är ju visserligen inte dåligt men jag känner att jag måste bli bättre på att ta kontakt och komma på saker själv.


Så det är en av sakerna jag har tänkt jobba på att bli bättre på under 2013 och jag hoppas att det kommer ske en förändring. 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Lycka till!

Svar: Tack!
Rebecka Wallgren

2013-01-09 @ 11:36:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0