Dags att jobba igen

Dagen ha rusat förbi och nu är det dags för mig att jobba igen. Det var jätte trevligt att träffa Clara igen och maten var lika god som sist och denna gång kunde vi lämna cafeét (har funderat i snart 3 minuter på ett ord som förklarar det jag tänker men kommer inte på något..) Vi kunde lämna cafeét utan att vara rädda för att komma tillbaka! Skönt!  med gott samvete! (kom på ordet jag sökte tror jag?)

Sen jag kom hem har jag hunnit ligga i sängen och funderar på att sova en stund men gjorde det aldrig och nu är det för sent för nu ska barnen hämtas. Helt sjukt vad snabbt dagarna går ändå, klockan är liksom redan halv 4??? 
Bild från sist. Min kamera är ju som sagt fortfarande fast i Sverige... men jag tror (och hoppas) att den är påväg hit i ett paket snart!

Kommentarer
Postat av: Clara

Hallå. Kom på en grej hahaha. Du kan ju inte vara gravid när du gifter dig för då kan du ju inte kröka eller ens dricka dyr skumpa på ditt egna bröllop!!!! Var bara tvungen att dela med mig av vad jag gått runt och funderat på idag hahaha...

Svar: Hahaha (skrattar faktiskt på riktigt) och nej för fan, du har ju rätt! fan.. det finns helt enkelt inget annat sätt än att jag måste gifta mig när jag är 23/24 och sen får jag se tíll att bli gravid på bröllopsnatten eller något! Hahahaha
Rebecka Wallgren

2013-01-10 @ 22:00:37
URL: http://claratakeslondon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0