Bagageövervikt och astrolog

Min dag har till största delen bestått av två saker...
 
1) Läst om bagageövervikt (jobbigt ord, särskilt bagage - svårt att stava) inför min flygresa hem i maj. Känns ju helt stört att kolla det redan nu men det måste ju göras och ju tidigare desto billigare så. Men som ni läste så är det ju bagageövervikt jag har kollat och inte flygbiljetter egentligen och detta kommer sig av att jag ju förmodligen kommer att behöva frakta med mig en hel del saker.... MEN jag har väldigt tur ändå för först och främst så ska ju min mor komma till London och med henne även min moster så planen är att jag ska försöka skicka med så mycket som möjligt med dem (iallafall med mamma men jag hoppas att Kattis vill hjälpa också, jag får be snällt) och sedan, detta har jag försesten glömt berätta kom jag på, så ska min pappa komma till London igen i maj under min sista helg i London och då ska vi se fotboll!!!! 
Vaknade av ett sms på lördagmorgon där det stod "boka in söndagen den 19maj för då är det du och jag som ska på fotbollsmatch!" och trots att jag knappt var vaken kände jag bara hur glädjen forsa inom mig! Så jäkla glad! Tusen tack bästa pappa!! 

Iallafall, tillbaka till ämnet... så alltså kommer pappa åka hem ca 5 dagar innan mig (tänkte ett tag åka hem med honom men eftersom att Kit så gärna vill ha mig här på sin födelsedag som är den 21 maj så känns det ju jätte elakt att jag åker hem typ dagen innan..) och pappa är ju bara i London i typ 2 dagar så han kan ju ta med sig fetaste väskan och typ ingen packning alls och så kan han ta massa saker. Så i slutändan kanske det inte blir så mycket att ta hem ändå? Återstår att se... 

2) Lyssnat på Astrologen med Darin. Bland det bästa jag hört på länge, så jäkla fin text och Darin gör den verkligen så himla bra! Och jag skämtar inte när jag säger att jag har lyssnat på den under varje ledig tid framför datorn sedan klockan 11 ungefär. Sjukt... Men den är verkligen så bra! Lyssna själva! (helt allvarligt, ni måste! ..om ni inte redan lyssnat såklart)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0