Tillbaka i London!

Nu är jag tillbaka i London igen. Eller ja, egentligen så kom vi ju hem redan igår kväll men då hade vi fullt upp med annat (som att äta film och äta kaka). 

Idag väcktes jag så fint av Rebecka som hade bestämt sig för att väcka mig med födelsedagssång en dag i förväg - vilket jag uppskattade jätte mycket då ingen kommer väcka mig med sång imorgon. Så jag blev rörd ända in i benmärgen. Sen fick jag ett kort från hennes värdmamma och filmen vi gjorde på DVD så vi kollade på den och alltså ibland är jag riktigt rolig att kolla på alltså! Haha. För det fanns ju med alla outtakes och sånt kul! 

Så när vi hade skrattat klart åt mina knasigheter gick vi ner och trollade lite med mina barn (jag lurade Kit att han kunde trolla påriktigt i fredags så nu tror han det och förstår inte varför det inte funkar mer... jag har lite dåligt samvete) och efter det har vi vandrat på Londons gator och shoppat lite. Inte så mycket som jag hade hoppats men än finns det ju tid kvar!

Det var väl typ det. Vi åt god mat på en grekisk restaurang och sedan blev jag bjuden på födelsedagstårta fast jag bytte ut tårtan mot en crepe (creps? crepes? aja) med nutella och banan. Mycket bättre än tårta för jag tycker inte riktigt om tårta sååå jätte jätte mycket. Föredrar annat sött.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0