Lördag!

Hej, goddag, godmorgon. 

Idag har jag varit riktigt effektiv för första gången i veckan typ (bättre sent än aldrig) jag vaknade redan halv tio och sedan har jag hunnit halvvägs genom skåpen jag ska städa, jag har ätit lunch och... okej, det var typ det.. men eftersom att det bara är skåpen och sedan huset som jag har kvar så känns det jätte bra! 

Jag hade väldigt trevligt igår iallafall, trots att jag egentligen bara kände Wendela och det kändes emellanåt, men det var kul ändå -- förutom en man som envisades med att hoppa på samma buss som mig fastän han inte skulle.. men det var inte så läskigt som det skulle ha kunnat vara för han lät mig hoppa av ensam så jag blev inte förföljd hem eller något (pew) DOCK så har det varit något i huset!!! Alltså det måste det för när jag vaknade så var dörren till Martha och Kits rum öppen och jag VET att jag stängde den igår! Men jag tänkte inte på det utan tänkte "ok, jag kanske öppnade den ändå" men SEN när jag gick in på toan så ser jag att "proppen" i handfatet (vet ni vad jag menar?) inte sitter i röret utan ligger i handfatet och DET har jag absolut inte gjort! Jag kan ha öppnat en dörr utan att komma ihåg det men ta upp proppen skulle jag aldrig göra för jag avskyr det!

Ok, många utropstecken och stora ord men jag tycker det är lite hemskt.. tack och lov så är det ingen i huset (vad jag har sett än..) så det kanske bara spökar lite? Eller så är Tilly en katt med magiska krafter? Eller så var jag lite för onykter igår och ville leka typ rörmockare..? 

Men nu är det slut på min paus (och detta långa inlägg) jag måste se till att bli klar så att det är fint när min familj kommer hem igen! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0