Födelsedags planerande

Godkväll! Såhär på kvällskvisten ligger och försöker planera lite inför min födelsedag som jag just insåg är om fyra dagar. Eller ja, min själva födelsedag är ju rätt planerad i och med att jag ska jobba och förbereda inför min födelsedags middag som blir tacos. Min värdfamilj vet ju inte ens knappt vad det är (de har iallafall aldrig ätit det vad jag har sett) så jag kände att det måste ändras! Sen ska jag som sagt ha sleep over med mina barn. 

Så nej, det jag försöker planera lite är födelsedagsfirandet med vänner. Jag har ju bävrat inför detta sedan oktober men nu känns det läget rätt lugnt sedan jag och Catrin bestämde att fira tillsammans. Så jag ska nog överleva detta - mer än så, det kan nog faktiskt bli rätt bra till och med! 

Sen firar jag ju lite nu till helgen då jag och Rebecka åker till Brighton på lördag och sedan är det present/sommar shopping till mig själv på söndag som gäller. Och sedan ska min familj i Sverige fira mig om en månad under de timmar som jag är hemma på lördagen. Min födelsedag blir rätt utspridd med andra ord, lyx! 

Rebecka 1 år. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0