Nedräkning..

40 minuter tills invigningen (?) och den ska vi sannerligen kolla på, visserligen bara på tv:n men det är ju bättre än ingenting. Tycker det är coolt ändå för allt de har filmat och allt de har visat har jag ju sett, passerat och upplevt. Dvs atmosfären som de visar, sen åkte vi ju faktiskt precis bredvid arenan när vi skulle till Lucys föräldrar så jag har typ sett allt känns det som. Haha. 

London var iallafall kaos idag. Alltså verkligen kaos! Om jag tyckte att trafiken var hemsk förra helgen är det verkligen ingenting mot nu. Mer eller mindre hela centrala London var en enda stor kö så det slutade med att jag, efter ha suttit i närmare en halvtimme och förflyttats två meter framåt, fick hoppa av bussen och gå till min slut destination. Eller nja, jag gick tills jag inte orkade längre och sen tog jag tunnelbanan men det var ändå en promenad från Victoria till Green Park station = ganska långt. 

Det var med andra ord ingen lyckad tur till stan. Kameran fick jag inte byta för att jag inte hade laddaren med mig...suck... så jag ska dit imorgon igen....suck. Presenterna gick inte heller bra för det jag hade blivit lovad gick tydligen inte att fixa så jag får hitta på något annat....suck. Och bikini hann jag inte kolla på för att trafiken tog för lång tid....suck. 

Mycket text, men så kan det bli ibland när man har mycket på hjärtat. Nu ska jag iallafall ner och se på invigningen, eller ja om en halvtimma men ni fattar poängen. Hoppas ni har haft en lite mer lyckad dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0