Last night!


Började som sagt på The Warwick bar vid picadilly circus där eventet var och det var hur trevligt som helst! Kul att träffa Maria igen och att träffa en massa andra. Mina två fångster blev Marina från Spanien och Christpher från Frankrike. Så himla kul att träffa folk från andra ställen än Sverige och kul att man måste hitta sätt att kommunisera och förstå varandra när den andra inte talar så bra engelska. Love it!
Alla gick runt med namnskyltar. Utom jag för jag ville inte vara som alla andra! Nä, mina ramlade av hela tiden. Här är då Jessica som har glömt att raka brösthåret.
Vid 10,11 tiden fick jag ett sms av Naz som sa att jag borde komma till adventure bar eftersom att det var Martins sista kväll. Det passade utmärkt för det började bli lite tråkigt där vi var och jag har saknat adventure bar, har ju inte satt min fot där på närmare tre veckor och självklart ville jag vara där Martins sista kväll!
Drack självklart en Woo woo för att fira min återkomst. Haha!
Träffade Naz vilket var lika trevligt som alltid!
Loooong island ice tea (fick jag det rätt nu?) Tyckte det var lite kul att det stod "looong" i menyn, men det kanske det alltid gör? Jag vet inte, men god var den iallafall även fast de hällde cola i den...!
Träffade en svensk tjej. Alltid kul att prata svenska! vill ju inte glömma bort hur man gör. Råkade iallafall blunda på bilden som ni ser vilket var lika så bra för mina ögon ville inte riktigt sammarbeta på någon bild som togs under kvällen så då var det ju lika bra att de var stängda!
JÄGERBOMS!!!! 

Två trevliga män som jag inte minns namnen på tyvärr. 

Bloody Mary. Fick smaka lite för jag kände att det måste man ju och alltså...nä. Inget för mig, mest pga att den var så stark, kryddstark eller vad man säger. 
Massa folk var det också såklart! heheSen var det ju som sagt Martins sista kväll så jag var ju tvungen att ta en bild med honom eftersom att jag inte vet när eller om jag kommer träffa honom igen. Synd bara att jag skulle se helt överkörd ut, men så kan det vara ibland.
 
Det var det och som sagt det var en riktigt bra kväll! Var så glad att jag fick hinna till adventure bar, pinsamt glad haha. Hade som sagt verkligen saknat det!♥ 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0