Jag idag

Det var inte det smartaste valet av skor jag gjort i mina dar med tanke på att min fot just börjat bli normal (ja det har varit stel och konstig i en och en halv vecka, vilken smäll det måste ha varit när jag föll!) Kände direkt jag började gå att "fasen detta är inte bra" men jag var sen och för lat för att orka gå tillbaka och byta så jag och min fot har härdat oss igenom dagen som typiskt nog skulle innehålla rätt mycket vandring..

Först från hyde park till Covent garden som tog typ... 20-25 minuter kanske? Sen från Covent garden i jakt efter en busshållsplats som typ kanske 40 min? (borde ha kollat var bussen skulle gå ifrån innan jag for...man lär av sina misstag) så när jag slutligen skulle gå den korta biten från bussen och hem så var mina fötter i ren protest, båda två så som det brukar kunna bli efter att ha gått en dag i nya skor. Men nog och mina skor och fötter! 

Chris var jätte trevlig iallafall och vi satt och planerade lite planer för framtiden så nu känns det inte lika ensamt längre, synd bara att hon bor på andra sidan London, men det får gå ändå! Nu ska jag springa ner och ta mig något snabbt att äta tror jag sen göra mig redo för Jonas landar på Heatrow ganska precis i detta nu så om mindre än en timme är jag mest troligt påväg in till London igen för att möta honom. Äntligen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0