Grillas...

Det är verkligen kokhett i mitt rum, alltså verkligen kokhett!! och jag vet fortfarande inte hur man öppnar fönstret = problem. Jag kommer kunna sova utan täcke och utan kläder och ändå grillas i denna värme, inget skämt! Jag måste försöka öppna fönstret om jag inte vill dö av svett denna natt och det vill jag gärna inte för jag har mycket kvar i livet att uppleva. Så fönstret måste öppnas, sen måste jag sova även fast jag har saker att göra för jag är verkligen döds trött... 

Förresten så har jag varit här i sex veckor nu! Okej, förlåt jag vet att det kanske inte är den roligaste informationen för en men för mig är det det. Sex veckor? Jag och Joe pratade om det igår och vi höll båda med om att det känns som mycket längre för det gör det verkligen för jag har på dessa sex veckor gjort mer än vad jag normalt gör på sex månader typ (som jag nog har sagt förr) 
 
Sex veckor här betyder dessutom att om lite mer än tre veckor kommer jag till Sverige. Kan knappt tänka mig hur konstigt det kommer att kännas... Sverige? vad är det? Vad gör man där? Vad är 208 bussen för något?? Nä, jag längtar faktiskt men bara lite för jag har det så¨fruktansvärt bra här just nu med massa kul framför mig. Nummer 1 på listan är att sova. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0