Del 1 av dag 1

Vi kom hem för att ta en snabb powernap, byta lite kläder och ladda batteriet på kameran för dum som jag är glömde jag att ladda batterierna igårkväll fastän jag tänkte göra det och det fick jag sota för idag. Men några bilder hann jag ta innan kameran dog på Mcdonalds... 

Vi på busstaket! Faktiskt ett jätte bra tips till alla som ska till London och vill se så mycket som möjligt på ganska kort tid. Kostar 26 pund och då kan du hoppa av och på vars och hur och när du vill under 24 timmar så ser du något ställe som du vill kika lite extra på är det bara att plinga och hoppa av på nästa stop och sedan hoppa på nästa tour buss som kommer för samma biljett! Jätte bra! Sen får man även åka båt på floden (det ska vi göra snart)
Vi åkte förbi en staty av Churchill (?) vet inte riktigt vem han är men Jonas sa att han hade något med andra världskriget att göra och då minns jag att det nog var han som sa ett känt citat med "blod, svett och tårar" inblandat eller något sånt.
Vi passerade även Big Ben, men han är inte så cool längre för där passerar min buss typ hela tiden när jag ska till London.
På ett av busstoppstaken hade folk slängt sina fina hörlurar som man fick så att man kan lyssa på fakta om sakerna man passerar. Jätte smart det med! och lärorikt dessutom, hehe
Sen blev det lunch på Mcdonalds, det händer inte ofta för min del så jag kände att det var värt att dokumenteras. 
Sen åt vi efterrätt och det var det bästa på hela dagen nästan! Sedan bytte Jonas plats på locken och jag tyckte att det såg lite kul ut. Hehe. Så det var också värt att dokumenteras. 
 
Men nu är vi alltså hemma för att vila oss en snabbis sen ska vi göra oss redo för en båttur = byta kläder för solen har gått i moln och på floden kommer det blåsa mycket så det kan nog bli rätt kallt är jag rädd och vi vill ju inte frysa, bara vara varma och glada! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0