Cable cars

Ikväll har vi då varit och åkt linbanan över floden och kollat på London. Det rekomenderar jag starkt till alla som far till London och inte riktigt vet vad de ska spendera tiden med för det var en riktigt trevlig åktur, lite kort dock och sen var det även aningens långt bort från centrum. Men har man tid så tycker jag absolut att det är något bra att göra! (sen är det rätt billigt också!)

Innan... jag och min höjdrädsla darrade av skräck...
Vi stod i kö ett par minuter tills Jonas kom på att vi kanske inte behövde det eftersom att vi har Oyster cards. Jag gick och kollade och nej, det behövde vi inte! Så vi gick ur kön och marsherade raka vägen in och upp till vagnarna. Smart tänkt Jonas! 
Upp upp upp...
Sen var vi uppe och till min stora förvåning hade min annars så trogne vän hjödrädslan lämnat mig. Jag var alltså inte det minsta rädd och kunde bara njuta av flygturen. Skönt!
En byggnad som såg ut som en igelkott.
Igelkottbyggnadens rygg och lite höghus.
Min fina bror och jag själv. 

De olympiska spelen börjar snart (mindre än två veckor tror jag?) och här kommer det hålla till! Påväg ner igen (vi åkte nämligen en extra gång tillbaka, dels för att det var roligt och dels för att vi inte var så sugna på att simma över..)

Det var det. Nu sitter vi och tuggar vilt med 15 tuggummin var i munnen (!!) och ska snart ner och tugga vidare på någon mat (förhoppningsvis hamburgare) sen måste vi sova för imorgon vankas ingen sovmorgon. Nejnej, imorgon blir det att vakna innan gryningen själv för att sedan ta oss till flygplatsen i tid och sedan kommer det sorgliga...att lämna Jonas på flyget hem... men den tragedin tar vi imorgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0