Birthday party!

Efter att ha hämtat Martha, Kit och en massa andra barn från skolan så bar det raka vägen av hem där alla bytte kläder till finare kläder för alla skulle till samma födelsedags kalas. Flora som bor på samma gata hade nämligen fyllt år och skulle ha ett "litet" teaparty för hennes kompisar på samma gata typ. Jag stod som sagt för underhållningen och skulle måla naglarna på alla barnen. Jag blev en succé! Tur det. En flicka sa till och med "This is the best birthday party I've ever been to cause you get to have your nails painted" Det måste ju vara ett bra betyg! 

Så när vi anlände till huset (som förövrigt var jätte mysigt!) så placerade jag mig och alla nagellack på ett bord i trädgården. 
Efter att ha målat några naglar blev det lekdags! Här blir födelsedagsbarnet förvandlad till mumie!
Och här är motståndarlagets mumie. Flora vann och det var ju ganska kul att födelsedagsbarnet fick vinna. 
Sen fanns det ett bord med massa små goda rätter att ta från. Mina favoriter blev jordgubbarna som var huuur goda som helst! 
Till födelsedagar hör självklart tårta till. Detta var en tårta som såg ut som ett slott, lite väl mycket glasyr för min smak men ojojoj så god den var ändå! 
Kit tyckte om den. "Tvingade" honom att vänta en sekund med att äta så att jag fick ta ett kort. Direkt kortet var taget öppnade han munnen likt en krokodil och stoppade i sig hela biten. Söt! Sen valde han att agera fotograf. Vilket var tur för annars hade det inte blivit några bilder på själva nagelmålandet. Men nu lyckades han knäppa en rätt så bra bild på mig när jag målade Marthas naglar passade nog eftersom att jag inte vill lägga ut bilder på några andra barn eftersom att jag inte har deras föräldrars tillåtelse. 

Sådär, det var min eftermiddag. Bästa på länge tror jag nästan. Var verkligen hur kul och mysigt som helst. Sen har jag skaffat mig ett jobb också, ska vara barnvakt imorgon åt Flora och lite extra pengar är ju aldrig fel särskilt inte när jag kommer leka turist med Jonas när han kommer. När vi kom hem fick jag se på Joes alla skolsaker, han har ju sommarlov nu! Och eftersom att han ska byta skola hade han massa avskedsbrev och sånt med sig, läste allt och han verkar vara mycket omtyckt i sin klass av både lärare och elever. Det kanske låter konstigt men jag blev riktigt stolt när jag läste hans certifikat (?) Duktig pojke! 

Nu ska jag sova, imorgon väntar Harry Potter, Picknick, Martha och Kits sportdag och slutligen barnvakt. Godnatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0