Snögubben Herman



Efter att ha krigat mig genom snön till Albin igår så kunde jag bara inte få nog utav snön. Nä, okej om sanningen ska fram blev jag bara så glad när jag märkte att det var kramsnö så jag var tvungen att ragga med mig Albin ut i snöyran för att bygga oss en snögubbe. Så det var bara att ta på sig så mycket kläder vi kunde hitta och sen var bygget igång och en timme senare (gissar jag) var Herman färdig! Första snögubben för i år!! (hehe)

Hade iallafall en jobbig natt, drömde att råttor attackerade mig, någon stal alla mina pengar men värst av allt så drömde jag att jag hade missat hela sommaren!! Kan ni tänka er så hemskt?! Jag kom alltså tillbaka till skolan och trodde att vi just hade haft jullov (tror jag) men sen hade vi haft sommarlov och jag hade missat allting! Solen, glassarna, att bada, att vara i stugan, midsommar, alla festivaler och allting! Ursh... det skulle nog vara det värsta tänkbara tror jag.

Nog med text nu, måste ju ha något kvar att skriva om. Ska iallafall fara på konsum nu och hjälpa Albin att handla. (= tvinga han att köpa glass, hehe) För ååh vad jag är sugen på lite välsmakande glass just nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0