Snö snö snö ännu mera snö lite till snö och snö igen

Ungefär så har vädret sett ut idag. NU passar det sig att snöa?!? När julen är över...idiotiskt. Ska iallafall bege mig ut i all denna nya snö och ta mig till Albin så jag slipper sova själv. Hehe, lovade mig själv att aldrig bli en sån som blir beroende av att sova med sin pojkvän (eller vem som helst bara man inte är själv) men se så det gick. Käpprätt åt helvette. 

Nåväl, med endast 14 minuter på mig bör jag sluta skriva och istället försöka få någon slags ordning på mitt hår, faast... ioförsig, om det snöar ute så spelar det ju ingen roll och då har jag bara ansträngt mig i onödan. HA! Då slipper jag med andra ord. Sköönt. Då kan jag sega mig ännu lite längre innan jag kommer inse att det bara är 1 minut kvar och så får jag skynda mig...standard. Hoppas ni får/har/har haft en bra kväll! Kram! 



Har kollat på gamla semesterbilder med min familj och jag ser utsom... ja, gud vet vad på 99% av bilderna. Antingen är det grimaser eller så är det bara mitt naturliga utseende. Tack och lov har det blivit bättre med åren. Men grimaser kan jag fortfarande som ni kan se. Och tur är väl det. Tänk så många skratt jag gått miste om annars...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0