I.L.S.K.A

Just nu är jag bara så förbannat jävla irriterad, först så försover jag mig och inte så att jag ser lite piggare ut för att jag sovit lite längre utan tvärt om! Hade allvarligt påsar som hängde ända ner till Kina! SÅ, jag skyndar mig som om det gällde livet och lyckas bli klar i hyffsad tid, springer för kung och fosterland ner till bussen och hinner. Sen kommer jag till skolan och så visar det sig att vi inte har någon lektion...igen!

Jag ska fan börja sluta fara till skolan på måndag morgonar, det är ändå över 80% chans att vi inte har någon lektion. Eller så ska jag fara hem till våran lärare och seriöst hota henne till livet tills hon har gått med på att ta hela klassens mobilnummer och lovat att från och med nu så smsar hon alla i klassen så fort hon bestämmer sig för att vara sjuk!

ARGH!!! Alltså förlåt men jag är verkligen bara så jäkla irriterad just nu eftersom att det händer iprincip jämt och det är inte så kul att sitta på skolan i timmar utan något att göra när man egentligen skulle kunna sova. Fy fan alltså..!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0